Menet egy hullámvasúton… | HUAWEI WATCH GT 3 46 mm

HUAWEI WATCH GT 3 46 mm
HUAWEI WATCH GT 3 46 mm

HUAWEI WATCH GT 3 46 mm
HUAWEI WATCH GT 3 46 mm

Egész napos SpO2 Monitorozás | Stílusos kialakítás | Tartós akkumulátor üzemidő |Több mint 100 féle edzés mód

Kijelző: 1,43”-os AMOLED színes kijelző
Memória: ROM 4 GB, RAM 32 MB

Óratok
Mérete: HUAWEI WATCH GT 3 46 mm
Színe: Fekete / Acél
Óratok előlapi része: rozsdamentes acél
Óratok hátlapi része: műanyag

Bekapcsológomb, a felső gomb a forgatható korona

Csukló méret: HUAWEI WATCH GT 3 46 mm – 140 – 210 mm

Óraszíj: Fekete fluoroelasztomer szíj, Barna bőrszíj, Rozsdamentes acélszíj

Szenzor
Gyorsulásmérő érzékelő, Giroszkóp, Geomágneses érzékelő, Optikai pulzusmérő, Légnyomás érzékelő, Hőmérséklet érzékelő
Támogatott operációs rendszer
HarmonyOS 2 vagy újabb verzió, Android 6.0 vagy újabb verzió, iOS 9.0 vagy újabb verzió
5 ATM vízálló
GPS támogatott (Kétsávos ötrendszerű navigáció, Visszaút funkció)
Bluetooth támogatott (Bluetooth hívások kezelése mikrofon, hangszóró)

Töltés
Vezeték nélküli töltés

Akkumulátor üzemidő
Az akkumulátor 14 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezett az alvás során, 90 perc edzés minden héten (GPS-kompatibilis), az üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200 alkalommal bekapcsolva.
Az akkumulátor 8 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezve az alvás során, 180 perc edzés hetente (GPS-kompatibilis), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre bekapcsolva.

Tömeg
HUAWEI WATCH GT 3 46 mm kb. 42,6 g (szíj nélkül)

leírás a gyártó oldalán: HUAWEI WATCH GT 3

specifikáció a gyártó oldalán: HUAWEI WATCH GT 3

használati útmutató a gyártó oldalán: HUAWEI WATCH GT 3


összegzés

Az óratok mérete két változatban került piacra, mondhatni a szokásos 46 mm-es és 42 mm-es kialakítással. A gyártó a minőséget mindig elhozza számunkra és nincs okunk panaszkodni az üzemidőre, sem a funkciókra. Mert a napi teendők, vagy a sportolás során monitorozhatjuk a SpO2 szintünket, pulzusunkat, a bőrünk hőmérsékletét és ezekből az adatokból már sok mindenre következtethetünk. A GPS gyorsan és jól pozícionál, a bluetooth kapcsolaton keresztül lebonyolított hívások tisztán és érthetően szóltak. Nem is beszélve még az alvásmonitorozásról és egyéb beállítási lehetőségekről. A Huawei egészség alkalmazáson keresztül pedig könnyedén kezelhetjük az óránkat és annak további paraméterezését.

Nekem az egyik kedvenc órám, de sajnos a jelenlegi ára miatt nem döntenék mellette mégsem, mert más gyártó órái kínálatában található olyan, ami közelebb áll hozzám a szoftveres lehetőségeivel fogalmazzunk úgy, hogy zöld útja van a google felé. De azért ott sem minden kerek, mert az üzemidő és anyaghasználat oltárán kell áldozatot hoznunk, amiben viszont a GT 3 jól teljesít! Ezért érzem, hogy felkerültem egy hullámvasútra, ahol kerülget folyamatosan az egyszer lent, egyszer fent az órával kapcsolatban, de számomra az egyensúlyt egy jobb árcédula biztosan megteremtené.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .