Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató, ABL automatikus kalibráció, Titan Direct Drive extruder, 180-240 fok, 300*300*400mm nagyobb építési térfogat

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató
Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató
Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Megvásárolható a Geekbuying oldalán: Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Az alábbi kuponkóddal: NNNX2YU

EU STOCK


95% előszerelés

Barkácsolj mindent az egyben szerkezet, a Sidewinder X2 95%-ban előre összeszerelve kerül forgalomba, ami a lehető legegyszerűbbé teszi a telepítést. 3 perc az összeszerelés befejezéséhez.

Gyors nyomtatási sebesség

Az Artillery Sidewinder X2 nyomtatási sebessége elérheti a 150 mm/s-ot, a 0,4 mm-es közvetlen meghajtású extruder pedig kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, különösen rugalmas szálak esetén.

Automatikus ágyszintezés

A mátrixos automata ágyszintezéssel, az Intellisense-vel és a precíz teszteléssel a készülék támogatja a dinamikus szintezés kompenzációt és megszabadít a bonyolult kézi szintezéstől, ami hatékonynak és intelligensnek bizonyul.

Szinkronizált Dual Z rendszer

3 induktív érzékelő végütköző van külön beállítva az XYZ tengelyen, míg az érintés nélküli, nagy pontosságú végálláskapcsolók automatikusan kalibrálnak és jó stabilitást biztosítanak nagy sebességű nyomtatás mellett. A legfontosabb, hogy a szinkronizált kettős Z rendszer nagymértékben növeli a nyomtatási stabilitást.

Nagy felépítésű hangerő és színes érintőképernyős vezérlés

A Sidewinder X2 3D nyomtató 300 x 300 x 400 mm-es hangerővel és színes érintőképernyővel rendelkezik. Egyszerű és könnyen áttekinthető a kezelőfelület, így több lehetőséget kínál a 3D-nyomatok létrehozására.

Edzett üveg platform és AC Heat Bed

A nyomtató közvetlen meghajtású extruderrel és gyorsan felmelegedő váltakozó áramú hőágyral rendelkezik, beépített hőkifutás elleni védelemmel, még ha a tábla vagy az SSR meghibásodott is, az ágy nem melegszik fel vég nélkül, amíg rossz dolgok nem történnek. Az AC hőágy 2 perc alatt 110 Celsius fokra melegíthető. Az edzett üvegfelület simábbá teszi a nyomtatást és jól tapad.

Nyomtatás folytatása funkció

A terméknek az a funkciója, hogy észleli az izzószál kimerülését és az áramkimaradást, valamint a nyomtatás újraindulását, és riasztást ad az izzószál kimerülése előtt; A tápellátás helyreállítása után is folyamatos használhatóság, sokoldalú funkciók jellemzik, és megérdemli a használat során a bizalmat.

Exkluzív Ultra-csendes Stepper Driver

A rendkívül csendes rendszer, amelyet az exkluzív ultra-csendes léptető-meghajtó segít, nagy terhelésű biztonsági teszten esik át, melynek során a gép a teljes folyamat során alacsony decibellel működik, így csendes nyomtatást valósít meg.

Megvásárolható a Geekbuying oldalán: Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Az alábbi kuponkóddal: NNNX2YU

EU STOCK


 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .