GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár | 29*2,1 hüvelykes | 48V 750W motor | 45km/h Max sebesség | 13Ah akkumulátor | 65km hatótáv | Shimano 7 sebességes váltó – fekete zöld

GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár
GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár

GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár
GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár
GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár
GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár

 

Megvásárolható a Geekbuying oldalán: GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár

Az alábbi kuponkóddal: NNNGOGO30

EU STOCK

GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár
GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár

750 W-os kefe nélküli motor

Ez a nagy teljesítményű, 750 W-os szénkefe nélküli motor lenyűgöző teljesítményt kínál. Innovatív csillagfogaskerekes kialakítása nagyobb nyomatékot tesz lehetővé, ami jobb hatékonyságot és energiaátalakítási arányt eredményez. Nagy sebességű képességeivel ez a motor tökéletes számos olyan alkalmazáshoz, ahol a teljesítmény és a sebesség egyaránt elengedhetetlen.

48V 13Ah kivehető akkumulátor

A 48V 13AH akkumulátorcsomagot általában elektromos kerékpárokban használják, és viszonylag nagy kapacitást biztosít a hagyományos e-bike akkumulátorokhoz képest. Tisztán elektromos üzemmódban elérheti az 50 km-t, a rásegített üzemmódban pedig a 65 km-t. Az akkumulátort úgy tervezték, hogy könnyen eltávolítható legyen, ami kényelmes akkumulátorkezelést és rugalmasságot tesz lehetővé az elektromos jármű hatótávolságának bővítésében extra akkumulátorok szállításával.

Kerékpár váz

Az alumíniumötvözet kerékpárváz nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készül, és kiváló nyomás-, hajlítás- és korrózióállósággal rendelkezik, amely képes megőrizni a stabilitást és a biztonságot különféle összetett útviszonyok között. Legyen szó göröngyös hegyi útról vagy zord országútról, az alumínium váz mindenféle kihívásnak ellenáll az Ön biztonsága érdekében.

Shimano 7 sebességes váltó

A Shimano 7 fokozatú váltórendszere lehetővé teszi a motoros számára, hogy hét különböző sebességfokozat között váltson. Váltó segítségével mozgatja a láncot a különböző méretű lánckerekek között a hátsó keréken, így számos fokozatot biztosít a különböző terepen és vezetési körülményekhez.

29*2,1 hüvelykes gumik

A 29 hüvelykes gumiabroncs nagyobb átmérője hozzájárulhat a gördülési lendület növekedéséhez, ami potenciálisan javítja a hatékonyságot és a sebesség megtartásának képességét. Ezenkívül nagyobb átmérőjével stabilitást és tapadást biztosít. Simán gördül át az akadályokon, jobb irányítást biztosít, és elnyeli az ütéseket a kényelmes utazás érdekében.

Első rugóvilla

Az első villa felfüggesztése lengéscsillapítást és fokozott kényelmet biztosít a motoros számára. Összenyomható és visszapattanhat az útból vagy nyomvonalból érkező ütközések hatására. Ez segít kisimítani a dudorokat, és csökkenti a karok és a felsőtest fáradtságát.

Első és hátsó mechanikus fékek

Az első és a hátsó mechanikus fékek a kerékpárokon általánosan használt fékrendszerre utalnak. A mechanikus fékeket egy kábelrendszer működteti, amely összeköti a kormányon lévő fékkarokat a kerekekre erősített féknyergekkel. A mechanikus fékek viszonylag egyszerűek, megbízhatóak és könnyen karbantarthatók.

Megvásárolható a Geekbuying oldalán: GOGOBEST GM30 elektromos kerékpár

Az alábbi kuponkóddal: NNNGOGO30

EU STOCK


 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .