Az Acer bemutatta elegáns, hordozható és professzionális PM161Q monitorát: sokat utazó felhasználók előnyben

Az Acer bejelentette PM161Q modellszámú kijelzőjét: egy új, ultra-hordozható, professzionális minőségű 15.6 col képátlós monitort, professzionális- és oktatási felhasználásra tervezve.

PM161Q monitor

Az Acer 15.6 colos PM1610Q monitora ultrakönnyű, hiszen mindössze 0.97 kg súllyal bír. A 2 centiméter vékony dizájn révén szinte nem foglal semennyi helyet az asztalon, tökéletesen belefér egy notebook táskába, így ideális alternatívát jelent olyan diákoknak/hallgatóknak vagy épp olyan szakembereknek, akik sokat vannak úton. A PM161Q monitor mindemellett ideális második monitorként is egy dupla monitoros kiosztást igénylő prezentáció alkalmával.

Az új Acer 15.6 colos PM161Q monitor FHD IPS panelt kapott, a felhasználás pedig kimondottan egyszerű az USB Type-C aljzaton át történő csatlakoztatásnak köszönhetően. Szimplán az USB Type-C kábelen keresztül lehet csatlakoztatni a monitort okostelefonnal, táblagéppel vagy laptoppal, de a kijelzőt is megoszthatjuk akár, miközben az adatátvitel mellett még külső eszköz feltöltéséhez is rendelkezésre áll a teljesítményből.

A PM161Q sorozat 170 fokos betekintési szöggel rendelkezik, köszönhetően az IPS paneltechnológiának. Így a felhasználók kollektív munkavégzés esetén is remek vizuális élményt kapnak. Az Acer PM1 monitor megkapta mindezek mellett az Acer VisionCare csomagot, melynek része a BlueLightShield technológia, a ComfyView – de az alacsony kisugárzást biztosító technológiáknak köszönhetően a felhasználási comfort is kifinomult, akár hosszan tartó munkavégzés esetén sem kell számolnunk konstans szemfáradással.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .