3 Év gyári garancia minden Acer notebookra 2019. augusztus 1-től

3 Év gyári garancia minden Acer notebookra 2019. augusztus 1-től

Az Acer globálisan a világ egyik vezető IT hardver vállalata. Ezt az eredményt annak köszönhetően sikerült kivívnia, hogy mindig is a legfontosabb tényező a vásárlói elégedettség volt. Akár a mérnöki tervezés folyamatában nézzük, akár a kitalált extra szolgáltatások tekintetében, folyamatosan a legjobb felhasználói élmény elérése a cél vállalatunknál, hűen tükrözve szlogenünk és küldetésünk; – Korlátok ledöntése az emberek és a technológia között.

Az elmúlt években az Acer hazai márkaképviselete is igyekezett hozzátenni az ügyfélelégedettség növeléséhez. Folyamatos promóciók futottak, amelyek díjmentes garancia kiterjesztést kináltak, kibővítésre került a központi szervíz center, bővült az acer.hu támogatás aloldalának tartalma. A legnagyobb lépés, a tavalyi évben megnyitott budapesti hivatalos márkaszervíz – mely mind külalakjában, mind felszereltségében a legmagasabb nemzetközi sztenderdeket hordozza, és nem utolsó sorban az Acer központi irányelvei mentén készült kialakításra, illetve működési elveiben is azt követi. Megnyitása óta az ügyfelek szabadon dönthetnek arról, hogy a háztól-házig garancia szolgáltatást választják, vagy pedig személyesen keresik fel az Öv utca 185 – ben található Acer márkaszervízt.

3 Év gyári garancia minden Acer notebookra 2019. augusztus 1-től

Az Acer Magyarország idénre is tartogatott egy igazi nagydobást leendő vásárlóinak; 2019. augusztus 1-től az összes notebook család – Aspire, Swift, Spin, Nitro, Travelmate, Extensa – felzárkózik garanciaidőben a Predator családhoz, azaz minden notebook gyárilag 3 év garanciával kerül értékesítésre, függetlenül a termék vételárától vagy egyéb promóciótól!

Ez azt jelenti, hogy augusztus elsejétől minden megvásárolt notebook az alap garanciafüzetével és számlájával 3 év teljes körű garanciával rendelkezik. A vásárlók természetesen a teljes 3 év alatt választhatnak a háztól-házig szervíz szolgáltatás és a budapesti Acer márkaszervíz személyes felkeresése között.

Összefoglalva tehát a következő notebook sorozatokra él a 3 év garancia 2019.08.01 től:

  • Aspire sorozatok (1,3,5,7)
  • Spin sorozatok (1,3,5,7)
  • Swift sorozatok (1,3,5,7)
  • Nitro sorozatok (5,7)
  • Predator sorozatok (Helios, Triton)
  • Travelmate (B,P,X)
  • Extensa
  • ConceptD sorozat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..