A Synology® bemutatja a Surveillance Station 8.2 verzióját, amely új értelmet ad a telefonos felügyeletnek

Új mobilalkalmazásunk a mobileszközök esetében elvártaknál jóval többet kínál

A Synology® bemutatja a Surveillance Station 8.2 verzióját, amely új értelmet ad a telefonos felügyeletnek
A Synology® bemutatja a Surveillance Station 8.2 verzióját, amely új értelmet ad a telefonos felügyeletnek

Tajpej, Tajvan – 2018. szeptember 13. – A Synology® Inc. ma bejelentette a Surveillance Station 8.2. hivatalos verziójának megjelenését Az új kiadással a felhasználók egy, a biztonsági kamerák kezelésére szolgáló teljesen új programmal, a LiveCam alkalmazással is megismerkedhetnek, amellyel a fiókban porosodó telefonjukat könnyedén IP-kamerává alakíthatják. Az iOS rendszerre készült verzió már letölthető, de az androidos változatra is csak októberig kell várni. Az átalakított DS cam nagyobb teljesítményt kínál, valamint az IP-hangszórókat is felveszi a támogatott hardverek listájára. A felfrissített funkciók mellett az Alkalmazásközpont új generációja jóval rugalmasabb alkalmazáskezelést tesz lehetővé.

Ivan Chang, a Synology Inc. termékmenedzsere a következőket mondta el: Az iOS rendszerű mobileszközre telepített LiveCam alkalmazás és a teljesen új DS cam használatával a Surveillance Station a mobileszközöket is meghódította, mivel képes azokat biztonsági kamerává alakítani, a felvételek pedig azonnal elérhetővé válnak a DS cam alkalmazásban. Az intelligens gyorsított felvétel funkcióval, a kettős hitelesítéssel és az IP-hangszórók támogatásával a Surveillance Station kiváló megoldást kínál a projektek megvalósításához.

A Surveillance Station 8.2 a következő új funkciókat tartalmaz:

Kamerává alakítható telefonok a LiveCam segítségével: Mobileszközét mostantól akár IP-kameraként is használhatja. Telepítse a LiveCam alkalmazást mobiltelefonjára, így azt menet közbeni felvételkészítést támogató IP-kameraként is használhatja a Surveillance Station szolgáltatásban. Hasznosítsa a fiók mélyén heverő telefonját!

Alkalmazásközpont, amely tudja, hogy Önnek mire van szüksége: A bővítmények új köntösbe öltöztek: az Alkalmazásközpont most 26 alkalmazást és segédprogramot kínál az Ön rendszeréhez. A kategóriaszűrő, valamint a kulcsszavas keresési funkció segítségével gyorsan megtalálja a keresett alkalmazást, és igényeihez alakíthatja a Surveillance Station szolgáltatást.

Átalakított DS cam rendkívüli teljesítménnyel és kompatibilitással: A DS cam új generációja leegyszerűsíti a megtekintést, valamint több idővonalat is kínál a videók intuitív kereséséhez. Az offline licenchitelesítésnek köszönhetően pedig egyszerűen és gyorsabban elvégezheti a rendszer beállítását.

IP-hangszórók támogatása: A Surveillance Station 8.2 lehetőséget biztosít a hang továbbítására, valamint arra, hogy adásokat ütemezzen be az integrált IP-hangszórókon. Többhangszórós rendszer esetén egy hangszóról vagy több hangszóróról egyszerre történő lejátszás is választható.

Terjedelmes projektek felügyelete a Gyorsított felvétel funkcióval: A Gyorsított felvétel funkció képes percekre vagy akár másodpercekre lerövidíteni a hosszú videókat. Ez az alkalmazás kifejezetten alkalmas a nagy méretű projektek bemutatására, az első lépésektől a befejezésig.

Védje adatait kettős hitelesítéssel: A kettős hitelesítés egy biztonságosabb és rugalmasabb jogosultságkezelési funkció, amely korlátozza az érzékeny beállításoknak – például a kamerakezelésnek vagy a videofelvételek elérésének – a használatát. Ebben az esetben az érintett funkciók kizárólag egy másik féltől érkező felhatalmazással vehetők igénybe. A hatékonyabb védelemnek köszönhetően megelőzhető az érzékeny információk kiszivárgása.

Streameljen a világnak a Live Broadcast funkcióval: A YouTube-ot célzó élő stream segítségével azonnal megoszthatja értékes pillanatait a világgal, és még beállításokat sem kell végeznie. Egyszerűen válassza ki a kívánt kamerát, és adja meg az elérési útvonallal kapcsolatos információkat, amelyeket YouTube-oldalán talál meg. Az élő stream funkció ezzel készen áll.

További tudnivalók

A DSM rendszerrel való kompatibilitásról, a csomag telepítéséről és a Synology Surveillance Station 8.2 vonatkozó típusairól további információt talál a következő címen: https://www.synology.com/surveillance/8.2


Synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .