A Synology® bemutatja a DiskStation DS1819+ és a RackStation RS1619xs+ termékeit

DiskStation DS1819+
DiskStation DS1819+

TAJPEJ, Tajvan – 2018. november 29. – A Synology Inc. ma bemutatta a nyolclemezes asztali DiskStation DS1819+ eszközt, amely vállalkozásával együtt növekszik, hiszen kiváló teljesítményt és remek bővíthetőséget kínál.

„Ez a kompakt, bővíthető NAS számos különféle alkalmazást kínál, így ideális megoldás a kis- és középvállalkozások számára – magyarázza Kevin Meng, a Synology Inc. termékmenedzsere. A DS1819+ a Plus termékcsalád egyik átalakított nyolclemezes tagja, egy asztali NAS, amely elődjeihez képest több mint 57%-kal nagyobb szekvenciális olvasási sebességet kínál. Ez azt jelenti, hogy nem csupán fájlszerverként vagy biztonsági mentési célhelyként használható: minden szükséges funkciót tartalmazó, beépített alkalmazásaival tökéletesen megfelel a különböző vállalkozások követelményeinek.”

Bővíthető tárhely és kiemelkedő teljesítmény
A DS1819+ eszközben már megtalálhatók az Intel új generációs Atom processzorainak speciális technológiái, így a remek bővíthetőség kiváló teljesítménnyel párosul. A termék egyszerűen méretezhető, így képes kielégíteni növekvő vállalkozása igényeit.

 • Processzor: Négymagos Intel C3538, 2,1 GHz
 • Memória: Gyárilag telepített 4 GB DDR4 memória, amely 32 GB-ig bővíthető
 • Tárhely: két bővítőegység csatlakoztatásával akár 216 TB nyers kapacitás is elérhető
 • Teljesítmény: több mint 2045 MB/s szekvenciális olvasási és 656 MB/s írási sebesség

A PCIe-bővítőegység kiváló megoldást nyújt az intenzív terheléssel járó feladatok esetén
A négy darab gigabites Ethernet-porttal és egy PCIe-bővítőfoglalattal forgalomba kerülő DS1819+ rendkívül rugalmasan konfigurálható, így az intenzív terheléssel járó feladatokkal kapcsolatos igényeknek is tökéletesen megfelel.

 • 10 GbE bővítőkártya: kiemelkedő adatátviteli sebesség.
 • M.2 SSD-adapterkártya: véletlenszerű IOPS-teljesítmény növelése M.2 NVMe/SATA SSD-gyorsítótárral.
 • Négy beépített gigabites Ethernet-port a feladatátvétel és a link-aggregáció támogatásával.

A Synology DiskStation Manager alapjain
A DS1819+ kifejezetten a Synology NAS eszközökhöz kifejlesztett, speciális és intuitív DiskStation Manager operációs rendszerrel működik, amely alkalmazások széles választékával garantálja a hatékonyabb munkavégzést. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már nyolc éve ez a megoldás kapja a PC Mag közönségdíját.

A DS1819+ eszközzel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.synology.com/products/DS1819+


RackStation RS1619xs+
RackStation RS1619xs+

TAJPEJ, Tajvan – 2018. november 29. – A Synology Inc. ma bemutatta a RackStation RS1619xs+ eszközt. Az 1U méretű, 4-lemezes, rackbe szerelhető NAS rugalmas tárolókapacitással és M.2 SSD támogatással rendelkezik, és a növekvő vállalkozások számára tervezték, IO-intenzív feladatok elvégzéséhez.

A funkciókban gazdag együttműködési alkalmazásokkal felszerelt RS1619xs+ kis- és középvállalkozások számára ideális az együttműködési hatékonyság javításához – mondta Michael Wang, a Synology Inc. termékmenedzsere. A rugalmas bővítési lehetőségek, például a nagy teljesítményű hálózati adapterek, az M.2 SSD gyorsítótár, illetve a tárolókapacitás bővítése révén az RS1619xs+ az üzleti igényekkel együtt növekedhet a különböző szakaszokban.

Az RS1619xs+ legfontosabb jellemzői:

 • Négymagos CPU és 64 GB-ig bővíthető DDR4 memória
 • Az opcionális 10 GbE hálózati adapter kiváló 1523 MB/s szekvenciális olvasási sebességet biztosít
 • A két beépített M.2 2280 SSD gyorsítótár-foglalat az NVMe/SATA SSD-k révén növeli a rendszer véletlenszerű IO teljesítményét
 • Akár 224 TB-ig bővíthető tárolókapacitás a Synology RX1217/RX1217RP bővítőegysége révén

Az RS1619xs+ kezelését a DiskStation Manager, a kifejezetten a Synology NAS eszközökhöz fejlesztett speciális, könnyen tanulható operációs rendszer teszi még kényelmesebbé. A rendszerhez ráadásul számos praktikus alkalmazás is elérhető, amelyek tovább növelik az adatbiztonságot és a hatékonyságot. A Synology számos elismerésben részesült a médiában, például a TechTarget adattárolási megoldásainak felmérésén első helyen végzett a középkategóriás NAS-eszközök mezőnyében, valamint már hét éve ez a megoldás kapja a PC Mag közönségdíját.

Az RS1619xs+ eszközzel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.synology.com/products/RS1619xs+


synology

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .