Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro repeater teszt

Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro repeater teszt
Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro repeater teszt

specifikáció

Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Modell R03
Verzió Global
Processzor MT7628K 580 MHz
ROM 2 MB
RAM 8 MB
Antenna típus Külső, 2 db.
Vezeték nélküli protokoll IEEE 802.11b/g/n
Támogatott WiFi sáv 2.4 GHz max. 300 Mbps
Biztonság WPA-PSK/ WPA2-PSK
Bemenet 100-240 V/0.35 A
Teljesítmény-felvétel 3.57W
Csatlakozó típusa EU
Méret 80×54×70 mm

A doboz tartalma:
Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Használati útmutató


Összegzés

A Mi Wi-Fi Range Extender Pro egy jó választás, ha valaki megbízható repeatert keres a piacon és az ára is rendben van. De aki nincs elkötelezve a márka mellett, vagy a megjelenése nem annyira tetszik, hasonló áron már a TP-Link termékei közül is válogathat.

Engem egy dolog vonzott benne, hogy Xiaomi routerem van és a többi eszközömet is a Xiaomi Mi Home alkalmazásban kezelem, de ha nem lenne így, akkor inkább választanám a TL-WA850RE repeatert a megjelenése miatt és az 1 darab LAN csatlakoztatási lehetőség miatt. Árban teljesen hasonló, de megjelenésben, jelerősség növelésben picit jobb a Tp-Link a tapasztalataim alapján. Azt viszont nem felejtem el, hogy a Mi Wi-Fi 24 különböző eszköz egyidejű csatlakozást tud kezelni, ez már a TP-Link termékeire nem igazán jellemző. Ebben az esetben azt kell eldönteni, hogy a picivel jobb jelerősségre van szükségünk, vagy stabilan több eszközt is szeretnénk rá csatlakoztatni.


 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .