VAVA éjszakai fények mindenkinek

VAVA VA-HP008 és VAVA VA-CL006 baby night light

VAVA VA-HP008 tojás formájú éjszakai fény br. 5.500Ft

VAVA VA-CL006 tojás formájú éjszakai fény br. 7.000Ft

Hasonlóságok

Mindkét éjszakai fény tojás formájának köszönhetően modern, de mégis barátságos formát kapott, valamint a gyári leírás szerint baba- és környezetbarát anyagok felhasználásával készült. Hordozhatók, könnyen a gyerekek kis

VAVA VA-CL006 baby night light

barátjává tudnak válni, ugyanis mindkét típushoz gyárilag mellékelt matricákkal tetszés szerint variálható személyiséggel ruházhatók fel a kis tojások. A fény erőssége és színe érintésvezérléssel változtatható. Egy melegebb sárgás színt illetve egy hidegebb fehér fényt is választhatunk, a tojások oldalán lévő Logo érintésével. Az érintésvezérlés a bekapcsoló gombot 1,5 mp-es nyomva tartásával kikapcsolható. Mindkét tojás alja csúszásmentes, gumírozott tapadó felülettel lett ellátva, amely egy mozdulattal kihajtható és erre a mellékelt karabinert felerősítve a tojások fel is akaszthatók.

A beépített akkumulátor merülését a tojások oldalán elhelyezett Led lámpa jelzi. Amennyiben a töltöttség 20% alá csökken, a fény pirosra vált. A töltést először villogó piros majd kék fény jelzi, amely állandó kékre vált teljes feltöltés esetén.

Mindkét készüléknél az érintésvezérlést kikapcsolva a bekapcsoló gomb ismételt megnyomásával a lámpa felkapcsol, elsőként a fényerő 100%-ával, majd 50 és 10%-ával. A bekapcsoló gomb negyedik megnyomására az SOS fényjelzés lép működésbe.

VAVA VA-HP008 baby night light

Miben különböznek?

Ránézésre a méretükben biztosan eltérnek, de ami a lényegi különbséget illeti, az a töltés módja, az akkumulátorok kapacitása, valamint egy kis extra. A kisebb, HP008-as típus esetében a hálózati töltő csatlakozója a tojás alsó részénél kapott helyett. A nagyobbik, CL006-os típusú tojás esetén pedig egy hordozható dokkoló is rendelkezésünkre áll, amivel a működés töltés közben is zavartalanul biztosított, biztonságos, de ugyanakkor közvetlenül a másik típushoz hasonlóan, egy alsó csatlakozón keresztül is tölthető.

Sajnos a készülékekhez gyárilag hálózati adapter nem jár, csak Micro USB kábel található a dobozban.

A HP008-as típus kapacitása 2200mAh, míg a CL006-os típusé 2500mAh.
Az extrát a nagyobbik tojásunk, a CL006-os tudja: a VAVA Logot kétszer megérintve egy 1 órás időzítő kapcsolható be, hogy a gyermekünk kényelmes elalvását biztosítsa. Ebben az esetben a LED indikátor lámpácska zöld színre vált.

VAVA VA-HP008 és VAVA VA-CL006 baby night light

Összegzés:

Jelenleg a VAVA VA-HP008 ára ~5.500 Ft, a VAVA VA-CL006 ára pedig ~7.000 Ft körül mozog. Ár-érték arányban véleményem szerint mindkét termék egy picivel túlárazott, de az biztos, bármelyik mellett döntünk is egy biztonságosan használható, hasznos, a kisgyermekeknek is tetsző és a lehetőségekhez képest (különösen nehéz ez influenza szezon idején) a nyugodt alvást elősegítő új  “családtag” kerülhet a gyerekszobába. Gyermekeim rendkívül szeretik, és nem csak éjszaka.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .