Ez érintős! | Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató
Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató

Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató
Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató

specifikáció

Fülhallgatók
Méret: 23 × 14.5 × 13 mm
Hatótávolság: 10 m
43 mAh (fülhallgatónként)
Bemenet: 5V / 100 mA
Bluetooth 5.0
Bluetooth profilok: HFP/A2DP/HSP/AVRCP
Lejátszási idő: Kb. 4 óra
Töltési idő: Kb. 1.5 óra
Készenléti idő: Kb. 150 óra

Akkutöltős tok
Méret: 62 × 42 × 26 mm
Bemenet: 5 V 300 mA
Kimenet: 5 V 150 mA
Akkumulátor: Lithium Polymer
Töltési idő: Kb. 2.5 óra
Készenléti idő: Kb. 6 hónap
Akkumulátor: 300 mAh

A doboz tartalma:

Fülhallgatók
Akkumulátoros tok
USB kábel
3 pár szilikon fülbetét
Használati útmutató
Jótállási jegy

készülék a gyártó/forgalmazó oldalán: Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató


Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató teszt és bemutató

 

Összegzés

A Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató már 10 ezer forint körül is kapható jelenleg, aminek szintén csak örülhetünk, mint a Xiaomi Mi Airdots BASIC True Wireless esetében az olcsó árnak!

A kialakítás teljes mértékben szubjektív ebben az esetben is és számomra sajnos kényelmetlen volt. Igaz, ez függ a fülkagyló és a hallójárat adottságaitól is, ami mindenkinél egyedi. Nálam pont annyival nagyobb méretben a Xiaomi Mi Airdots True Wireless Bluetooth fülhallgató a Xiaomi Mi Airdots BASIC kiadáshoz képest, hogy egyszerűen nem tud illeszkedni a fülkagylómhoz rendesen. Ezért gyakran igazgatnom kellett mert elmozdul, de ez tényleg mindenkinél egyedi, szóval ebbe nem lehet belekötni.

Itt már érintő felületet kapunk a vezérléshez, ami sokkal kényelmesebb használatot biztosít, mint a nyomógombos. A telefon beszélgetés meglepően jó minőségben tiszta és érthető volt mind a két oldalon. Hangzásban nem igazán vettem észre különbséget közte és a BASIC kiadások használata során. Itt talán kicsit gyorsabb merülést tapasztaltam, de az üzemidő így is jónak mondható.

A beállítások szintén megegyeznek a BASIC kiadással és szintén találkoztam a jelenséggel, hogy nem tudtam visszaállítani a dupla fülhallgatós módot, ilyenkor nagyon jól jön a reset funkció. Itt is érdemes tanulmányozni a használati útmutatót, hogyan lehet párosítani egy fülhallgatós, vagy dupla fülhallgatós módban.

Akkor ha választanom kellene maradna a BASIC, hiszen zavaró a nyomógombos vezérlés (kényelmetlen), de sokkal jobban illeszkedik a fülkagylómba és a hallójáratomba (nem esik ki, nem mozdul el) a méretének köszönhetően.


xiaomi.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .